the xmas project

Πιστεύεις στη Μαγεία; Στις Τρελές Περιπέτειες του Άγιου Βασίλη; Στις Μυστικές Υπερδυνάμεις που δίνει η Ζεστή Σοκολάτα; Στην αόρατη Ξωτικόσκονη;
Τα ξεφτέρια των Xmas Curators μας, εμψυχώνουν τις ωραιότερες ημέρες της χρονιάς σας με μια αξέχαστη προσωπική εμπειρία στα μέτρα σας.
Βρες ένα δώρο για τον εαυτό σου μέσα από την απαστράπτουσα Χριστουγεννιάτική μας συλλογή από δώρα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και καλή σου απόλαυση!

 

 

Kids & Family

SANTA ON DEMAND

Χο! Χο! Χο! Ο Άγιος Βασίλης και τα Ξωτικά μεταδίδουν Χριστουγεννιάτικη Διάθεση είτε από κοντά είτε ψηφιακά! Αυτά τα Χριστούγεννα δωρίστε μία πρωτότυπη διαδραστική εμπειρία που θα γεμίσει τα παιδιά σας με χαρά κι ενθουσιασμό.
Η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, η γνωριμία μαζί του, η αφήγηση μιας χριστουγεννιάτικης ιστορίας και οι αναμνηστικές φωτογραφίες θα χαρίσουν ανεξίτηλες μνήμες στους αγαπημένους σας.

 

Διάρκεια: 1.5 ώρα

LETTER FROM SANTA

Άτακτοι ή Φρόνιμοι; Κάντε τα παιδιά σας να σκάσουν ένα χαμόγελο στα χείλη και να ακτινοβολούν αυτοπεποίθηση με ένα αποκλειστικό Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη! Κάθε γράμμα περιέχει προσωπικά στοιχεία όπως όνομα, ηλικία, περιοχή και ανασκόπηση του έτους. Η αλληλογραφία που φτάνει στα χέρια σας είναι από παλαιού τύπου χριστουγεννιάτικο χαρτί, με τη σφραγίδα ταχυδρομείου του Βορείου Πόλου επάνω και αποστέλλεται με ταχυμεταφορά, φυλαγμένο μέσα σε άκαμπτο χαρτονένιο φάκελο.

Για παραγγελίες

X-MAS COOKIE DECORATION

Οι Μικροί Ζαχαροπλάστες υπό την καθοδήγηση του Εμπειρογνώμονα Αρχισέφ Ξωτικού, παρασκευάζουν δικά τους Λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα Κουλουράκια και λιχουδιές, στολίζοντάς τα με φαντασία και δημιουργικότητα. Μια διασκεδαστική και συναρπαστική δραστηριότητα που συναρπάζει τα παιδιά κάθε ηλικίας! Κάθε μικρός μας φίλος χρησιμοποιεί ένα φίνο σετ από καπέλο σεφ, ποδιά, κουζινικά, ζύμη και βρώσιμα διακοσμητικά στοιχεία.

 

SANTA’S WORKSHOP

Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μικρούς βοηθούς του Άγιου Βασίλη και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα Ξωτικά, για να κατασκευάσουν πρωτότυπες χειροτεχνίες, στολίδια για το δέντρο και Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους. Ένα μοναδικό εργαστήρι για παιδιά όλων των ηλικιών που εγείρει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους με διασκεδαστικό και διαδραστικό

 

ELF TREASURE HUNT

Τα ξωτικά, ως γνωστόν, είναι σκανταλιάρικα και παιχνιδιάρικα! Πάρε μέρος στο συναρπαστικό Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού τους, ψάξε να βρεις κρυμμένα αποδεικτικά, απάντα ερωτήσεις-παγίδες και σύλλεξε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να φτάσεις στον θησαυρό και να κερδίσεις ειδικά Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και δώρα απευθείας από τον Βόρειο Πόλο.

Corporate

XMAS CHOCOLATE CHALLENGE

Μια γιορτινή πρόκληση για τα μέλη της εταιρικής σας ομάδας που εγγυάται την ενεργή συμμετοχή, τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων και τη σύσφιξη σχέσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του event. Οι συμμετέχοντες σε μικρές ομάδες ψωνίζουν τα καλούδια τους από το Sweet store, φτιάχνουν το δικό τους υπέρ - δυνατό σοκολατένιο τσιμέντο και συναγωνίζονται για τη νίκη κατασκευάζοντας ένα Χριστουγεννιάτικο γλυπτό από σοκολάτα, μπισκότα και ζαχαρωτά. Η ομάδα με το πιο εντυπωσιακό δημιουργικά, οπτικά και γευστικά γλυπτό, θα κερδίσει το Σοκολάτιο έπαθλο! Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της δια ζώσης ή της ψηφιακής εκδήλωσης.

 

JINGLE COCKTAIL MAKING

Ενθουσιάστε την εταιρική σας ομάδα με ένα μοναδικό, εορταστικό masterclass σε χαλαρή ατμόσφαιρα που εγγυάται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και να τους χαρίσει θετική διάθεση κι ενθουσιασμό για τη νέα χρονιά που έρχεται. Οι προσκεκλημένοι μυούνται στα μυστικά της παρασκευής και διακόσμησης των απόλυτων Χριστουγεννιάτικων cocktail από τους ειδήμονές μας στο είδος, κι έπειτα διαγωνίζονται στη δημιουργία του πιο ευπαρουσίαστου και γευστικού κοκτέιλ. Το κορυφαίο Jingle Cocktail θα βραβευτεί! Η εκδήλωση προσφέρεται είτε διά ζώσης, είτε ψηφιακά.

HOLLY JOLLY X-MAS PARTY

Μετά από μια διετία κοινωνικών αποστάσεων, το εργατικό σας δυναμικό έχει ανάγκη να συσπειρωθεί, να αλληλοεπιδράσει και να ενδυναμώσει την αίσθηση της αποδοχής. Εμπιστευτείτε την ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας στην οργάνωση ενός ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο ανά τα ακόλουθα έτη. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αναλαμβάνοντας όλη τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, από την αναζήτηση χώρου για την εκδήλωση μέχρι τον θεματικό στολισμό, το ποιοτικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και το εκλεκτό catering με απόλυτο επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

TOP